Orlice jaguou v létě 2019

Individuální rituál

Jaký je to pocit, když zavřeš oči, roztáhneš křídla a pustíš se po větru? Jaký je to pocit, když Tvé tělo volně klouže prostorem naprosto bez zábran? Vnímáš důvěru, se kterou odevzdáváš tělo svému letu, vidíš krajinu kolem sebe stejně dobře, jako svoji touhu, která vyvěrá z podstaty Tvého bytí. Roztáhneš křídla a celý svět obejmeš. Všechno kolem i uvnitř Tebe je celistvé. Tvůj příběh má jasnou podobu cesty pod Tebou. Letíš a máš možnost nadhledu. Vidíš všechno z výšky svým ostrým zrakem. Všechny detaily jsou jako jednotlivé kamínky  mozaiky Tvého života. Téma vnitřního obrazu, potřeba meditace, nutnost posunu, touha prozření.

Malování silového zvířete je práce s ukotvením žádaného atavismu do života člověka. Schopnosti orlice, která se orientuje v prostoru, dokáže rozložit své síly, ulovit kořist, postavit hnízdo, vyvést mladé a to v součinnosti se svým druhem. Zefektivnit proces rozhodování, dostatek vůle pro realizaci a zároveň neztratit radost z volného letu. Naučit se rozlišovat, kdy je čas „zabíjet kořist“ či opouštět a kdy je čas být trpělivá a pečující.

Při malování je potřeba dostatečný čas na přípravu. Vytvořit prostor na hluboké procítění svého záměru. Orlici je dobré uslyšet, ucítit nebo uvidět. Pak se může pracovat na propojení s touto silou. Tak jak se dostatečně začíná, mělo by se i končit. Při samotném aktu malování na tělo malovaná relaxuje, cítí jemné doteky na kůži, barva je chladivá, vnímá pohyb malující, která soustředěně pokládá tělo orlice na její.

Požehnání, pokora a věrnost. Jemnost a opatrnost. Usmíření.

Malování Orlice na záda, doba obřadu včetně tetování 6 hodin, neinvazivní tetování vydrží 2 až 3 týdny. Postupně se vytmavuje po dobu prvních 48 hodin.